Jornada formació ISACA BCN: Greatest CyberHits del 2022 i què ens espera el 2023″

338

El pròxim 14 de febrer a les 18.00 h. ISACA Barcelona ha organitzat la xerrada “Greatest CyberHits del 2022 i què ens espera el 2023”, a càrrec de Santi Romeu, Responsable del Servei de Prospectiva i Anàlisi de Tendències de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

 

Les ciberamenaces estan darrere dels principals riscos de la societat digital, cada vegada més interconnectada, globalitzada, canviant i complexa, i esdevé imprescindible entendre-les per poder avançar-se a les seves causes i preveure’n les conseqüències. Durant la jornada, tractarem les principals tendències en matèria de ciberseguretat i el comportament del cibercrim durant el 2022, i analitzarem què vindrà el 2023.

 

Enllaç per a participar en la conferència

 

*NOTA: És important que desactiveu la càmera i el micro per facilitar la conferència. Els socis d’ISACA és important que indiquin el seu codi com a membre d’ISACA per gestionar els CPEs.

 

Total Page Visits: 866 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs: L’Art de la Negociació: reptes i oportunitats
Artículo siguienteCurs: Protecció de dades personals i Teletreball

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí