Curs d’especialització en perícia judicial.

349

La Universitat de Girona amb col·laboració amb l’Associació de Perits Judicials de Catalunya, APEJUC ha organitzat el primer curs amb accés a assolir un certificat universitari sobre perícia judicial, dirigit a professionals que han d’actuar davant els tribunals de justícia, ja sigui com a Perit de part (asseguradores i clients) o per nomenament pròpiament dit dels jutjats.

L’objectiu és transmetre els coneixements processals que ajuden a garantir i facilitar el treball pericial ja sigui en la redacció de l’informe com en la seva defensa davant els tribunals, aconseguint amb això que la component tècnica del dictamen no quedi relegada per no tenir bons coneixements processals, qüestió que ocorre en bastants ocasions.

El certificat a més ha de servir, al marge d’adquirir el coneixement, per a avalar als seus posseïdors com a professional capacitat per a una defensa amb més garanties dels dictàmens que li són encarregats.

 

40 places (admissió per rigorós ordre de sol·licitud en cas de complir requisits d’accés)

Horari de dilluns a divendres. 2 hores (a última hora de la tarda per concretar). Curs en línia (excepte presentació i defensa del treball de final de curs).

 

Més informació

 

 

Total Page Visits: 2202 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl COETTC als actes de la Diada Nacional de Catalunya
Artículo siguienteIV edició del congrés ISACA Iberoamèrica

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí