Curs: Projecte de creació i viabilitat de negoci

221

Els pròxims 29, 30 i 31 de maig i 5, 7, 13, 14 i 19 de juny, telecos.cat ha organitzat el curs “Projecte de creació i viabilitat de negoci”, impartit per Ivan de San Nicolàs i Castejón, Advocat i Consultor en Protecció de Dades i Compliance, DPO certificat.

 

L’objectiu d’aquest curs rau en donar una introducció bàsica i fonamental de conceptes essencials previs a la consideració d’implementar un projecte de negoci. En no poques ocasions, persones que accedeixen al curs de Projecte de creació i viabilitat d’empreses no aprofiten del tot els continguts del mateix per la manca de coneixements de base. En aquests sentit, estaríem parlant de projectes que encara no es troben ni en fase de llavor, però que ja tenen una idea i cal desenvolupar-la una mica per veure – el propi interessat- si valdria la pena continuar treballant en ella i, per tant, accedir a la següent formació més completa.

 

Data: 29, 30 i 31 de maig i 5, 7, 13, 14 i 19 de juny
Horari: de 16:00h a 18:30h – 20 hores
Preu: 320€ associats telecos.cat i col·legiats COETTC / 470€ NO socis o col·legiats.
Lloc: on line (s’enviaran enllaços just abans del curs)
Inscripcions: formacio@telecos.cat – Tel. 935 513 322

 

Segons l’acord de Telecos.cat amb el COETTC, els nostres col·legiats gaudiran dels mateixos preus que els seus associats. Cal indicar en el formulari que sou col·legiats del COETTC.

 

OBJECTIUS:
Adquirir els coneixements teòrics i pràctics suficients per a poder fonamentar la implementació i direcció d’iniciatives empresarials de petits negocis i/o activitats empresarials-professionals amb la finalitat que coneguin els marc operatiu del mercat així com de la normativa; a fi i efecte d’assolir la viabilitat global del projecte.

ADREÇAT A:
Tota aquella persona que desitgi desenvolupar una activitat empresarial, professional o econòmica per compte propi, amb independència de quina sigui la forma jurídica que hagi triat.

PROGRAMA:
1.- Introducció a l’emprenedoria: perfil (2 hores).
2.- Idea i model de negoci (4 hores).
3.- Regulació: Forma Jurídica (4 hores).
4.- Costos i càlculs (4 hores).
5.- Estudi de Mercat (4 hores).
6.- Avaluació (2 hores).

 

Total Page Visits: 254 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorCurs: COMPLIANCE. L’acompliment normatiu
Artículo siguienteCurs on line “Expert en energies renovables-autoconsum dmELECT”. Places limitades!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí