El COETTC als actes de la Diada Nacional de Catalunya

331

Aquest dilluns 11 de setembre, el COETTC va assistir a diferents actes amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, com la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova de Tarragona, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat, i al vespre, a l’acte central de la Diada organitzat per la Generalitat de Catalunya a les emblemàtiques torres de Puig i Cadafalch de Montjuïc, on la riquesa i la pluralitat de la llengua catalana van ser el fil conductor de l’esdeveniment.

 

Com en altres ocasions, els representants del COETTC van aprofitar l’ocasió per estrènyer llaços amb les institucions i van poder conversar sobre l’evolució del Col·legi amb algunes personalitats destacades de la política a Catalunya, com la Consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i el M.H.Sr. Pere Aragonès, President de la Generalitat.

 

Ofrena floral al monument de Rafael Casanova de Tarragona
Gemma Ubasart, Consellera de Justícia, Drets i Memòria amb Jordi Farré, Degà COETTC, durant l’acte central a Barcelona
Total Page Visits: 599 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorBeques 50% màsters UPM
Artículo siguienteCurs d’especialització en perícia judicial.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí