Adolescència lliure de mòbil. Telegram, buscar el grup!

703

Pares, famílies i centres educatius han impulsat a través d’apps -inicialment Whatsapp que entre altres utilitats necessàries està limitat a 1.000 membres i ara Telegram la qual té més prestacions, ara ja participen més de 9.000 persones– la iniciativa “Adolescència Lliure de Mòbil, una iniciativa que pretén trencar la dinàmica actual que nens i adolescents tinguin mòbils a edats cada cop més prematures i promoure que aquests no els puguin obtenir fins als setze anys.

Resumint, de la mateixa manera que tenim assumit que els pares hem d’ensenyar allò que és correcte al món real, al món digital s’ha d’actuar de la mateixa forma.

Concurrentment, en el Telegram s’argumenta que de la mateixa manera que tenim assumit que per conduir o beure alcohol els adolescents han de tenir una edat, al món telemàtic s’han d’adoptar normes similars.

 

Des del COETTC-ACETT, conscients de la problemàtica, sempre hem estat gestant iniciatives per pal·liar el problema: reunions amb la Federació d’AMPAS de Catalunya, escrits a les Secretaries de Telecomunicacions (tant autonòmica com estatal), punt que sempre es tracta en les reunions amb administracions, pel projecte de la Llei General de Telecomunicacions de 2014 ja vam proposar ampliar l’articulat, impulsem  publicacions en el mitjans…

 

Estem davant de la 1a iniciativa, “Adolescència lliure de mòbil”, nascuda espontàniament i que s’ha propagat per tota Espanya des de Catalunya, acumulant en aquests moments prop de 50.000 membres.

Aquesta és una altra utilitat social més de les xarxes de telecomunicacions i des de la demarcació del COETTC estem assessorant en la creació, configuració bàsica i ús dels grups de TELEGRAM, que a més de presentar avantatges com mantenir la possessió de les dades de les intervencions i protegir la identitat dels membres, és l’única xarxa que permet i facilita gratuïtament aquests volums de membres en missatgeria instantània.

 

COM TROBAR EL GRUP AL TELEGRAM?
Obrir Telegram i buscar “Adolescència lliure mòbil” o similar (diversos àlies).

Enllaços directes

Total Page Visits: 1413 - Today Page Visits: 4
Artículo anteriorPresentació Cype: Metodologia Open BIM per a projectes d’Edificació
Artículo siguienteFormació subvencionada: Instal·lador de punts de recàrrega de vehicles elèctrics

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí