Butlletí d’informació sobre l’audiovisual a Catalunya

0
349

El Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) ha publicat una edició especial del Butlletí d’informació sobre l’audiovisual a Catalunya (BIAC), on es reflexen els efectes de la SARS-Covid-19 en el sector audiovisual i de les telecomunicacions de la ciutadania

En aquest document s’analitza l’impacte del consum de mitjans audiovisuals tan offline com digitals de la ciutadania durant aquest període de confinament a causa de la crisi sanitària que estem patint. Tanmateix, també s’analitza l’ús dels dispositius personals i el consum de les xarxes socials durant aquest període.

Informe especial coronavirus (en català) fent clic aquí.

Informe especial coronavirus (en castellà) fent clic aquí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here