Butlletí d’informació sobre l’audiovisual a Catalunya

425

El Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) ha publicat una edició especial del Butlletí d’informació sobre l’audiovisual a Catalunya (BIAC), on es reflexen els efectes de la SARS-Covid-19 en el sector audiovisual i de les telecomunicacions de la ciutadania

En aquest document s’analitza l’impacte del consum de mitjans audiovisuals tan offline com digitals de la ciutadania durant aquest període de confinament a causa de la crisi sanitària que estem patint. Tanmateix, també s’analitza l’ús dels dispositius personals i el consum de les xarxes socials durant aquest període.

Informe especial coronavirus (en català) fent clic aquí.

Informe especial coronavirus (en castellà) fent clic aquí.

Total Page Visits: 597 - Today Page Visits: 4

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here