Entrades gratuïtes pels col·legiats del COETTC a l’Advanced Factories 2024

100

Del 9 al 11 d’abril se celebrarà la vuitena edició de l’Advanced Factories a Fira de Barcelona – Gran Via.

 

Advanced Factories és l’esdeveniment líder en automatització industrial, robòtica i intel·ligència artificial en el sud d’Europa. És la cita anual que reuneix les últimes innovacions en automatització industrial, robòtica, sistemes d’integració, programari de gestió de plantes industrials, cloud industrial, digital twin, machine learning, ciberseguretat, big data, IoT, intel·ligència artificial, VR/*AR i totes les tecnologies que emergeixen de la Indústria 4.0 i que entre altres que estan impulsant la millora de la competitivitat industrial, nous models de negoci, nous processos de producció i noves experiències de client.

Experts de primer ordre internacional donen les claus per a implementar nous models de negoci i aprofundeixen en les tendències tecnològiques més capdavanteres entorn de la indústria avançada i digital. Un espai on descobrir les últimes tecnologies emergents i els sistemes d’automatització i fabricació més innovadors, alhora que un punt de transferència tecnològica i de coneixement en el qual compartir els casos d’èxit més rellevants del panorama actual.

 

Gràcies a l’acord de col·laboració entre el COETTC i ADVANCED FACTORIES, ens complau oferir-te una invitació gratuïta perquè no et perdis la gran cita professional per a la indústria i puguis impulsar la teva fàbrica al  nivell més gran de competitivitat i innovació.

 

Entrada gratuïta AF2023 taulell d’anuncis COETTC

 

 

 

Total Page Visits: 89 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorApagada canals SD i projectes ICT
Artículo siguienteCol·legi d’Enginyers Tècnics creu que el bloqueig de Telegram no es produirà fins al dia 29. Agencia EFE.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí