Entrades gratuïtes per al Fòrum enerTIC Industria 4.0

1026

El 6 de juny tindrà lloc a l’Hotel Eurostars Madrid Tower 5* la nova edició del Fòrum enerTIC Industria 4.0 amb el títol “Eficiència Energètica i Sostenibilitat en la Indústria 4.0” i el COETTC com a part de la Xarxa de Col·laboració de l’enerTIC posseeix invitacions gratuïtes per als interessats en assistir-hi valorades en 190€+IVA cadascuna.
Per sol·licitar les entrades enviar dades i contacte al correu info@coettc.info

Aquesta cita de les noves tecnologies consta de cinc sessions temàtiques que analitzaran la tecnologia, les aplicacions i els casos d’èxit de la Transformació Digital de la indústria per a la millora de l’Eficiència Energètica i la Sostenibilitat. A més, es fomentarà el networking entre els assistents per tenir l’ocasió d’intercanviar experiències amb els principals stakeholders del sector industrial.

Programa i actes

Total Page Visits: 1068 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorAtents al nou Reglament de Protecció de Dades
Artículo siguiente1931. Vot de la dona: La més bonica història de dones TIC. Consuelo Álvarez, Clara Campoamor

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí