Curs “Instal·lació internet per satèl·lit – UNICO Demanda Rural”

117

Curs pràctic presencial:
Instal·lació internet per satèl·lit – Programa UNICO Demanda Rural

 

Formació adreçada a instal·ladors d’empreses instal·ladores de telecomunicació inscrites en el registre d’empreses instal·ladores de telecomunicació.

  • Quan: dimarts 28 de maig, de 16:00 a 19:00 h (de 3 a 4 hores depenent de la instal·lació).
  • Lloc: Centre d’Estudis Jaume Balmes · Travessia Industrial, 157-161· l’Hospitalet de Llobregat.

Formació gratuïta essencial per als instal·ladors que vulguin conèixer el procés d’instal·lació del kit associat del programa UNICO Demanda Rural. Aquest curs està dissenyat per proporcionar habilitats pràctiques i coneixements tècnics en un entorn real, perfecte per als qui prefereixen l’aprenentatge actiu i l’experiència directa.

 

Contingut del Curs:

  • Procés d’instal·lació del kit hughes wr3200: aprendràs a instal·lar el kit pas a pas, amb enfocament en les millors pràctiques i tècniques eficients.
  • Passos d’instal·lació del modem hughes amb el pc-portàtil: connexió i configuració del mòdem per assegurar la màxima eficiència i rendiment de la xarxa.
  • Feixos satel·litals, polarització, i a carregar: entendràs com treballar amb feixos satel·litals i la importància de la polarització i SBC a la instal·lació.
  • Comprovacions finals avançades: realitzaràs comprovacions finals per assegurar que la instal·lació s’ha completat correctament i està llesta per operar.
  • Qüestions bàsiques en matèria de prevenció de riscos laborals: aprendràs pràctiques essencials de seguretat per prevenir riscos durant la instal·lació.

Per finalitzar el curs es realitzarà un aperitiu amb temps per a networking, oferint l’oportunitat per connectar amb altres professionals del sector i compartir experiències, dubtes i oportunitats.

Aquest curs pràctic és una inversió per al desenvolupament professional, donant les eines i coneixements necessaris per destacar en el camp de la instal·lació d’internet per satèl·lit, especialment en àrees rurals.

 

INSCRIPCIONS

 

 

Total Page Visits: 215 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorWebinar “Normativa sobre nous desplegaments d’infraestructures de telecomunicacions per a fibra, 5G i SAWAP”
Artículo siguiente2024 Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí