2024 Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació

116

La innovació digital pel desenvolupament sostenible, ha estat el tema central del Dia Mundial de les Telecomunicacions, Internet i la Societat de la Informació

 

Sota el lema la Innovació Digital pel Desenvolupament Sostenible, que exigeix pensament i accions innovadores, Telecos.cat, COEINF, COETTC, GrausTIC i el COETC, han organitzat aquest passat divendres 17 de maig la jornada emmarcada dins les activitats de la Unió Internacional de les Telecomunicacions (ITU), amb la col·laboració de Telefònica i del Cercle Tecnològic i Feceminte.

 

Jordi Farré, degà del COETTC, va donar la benvinguda a l’acte i va voler destacar que amb relació amb el lema “Innovació Digital per el Desenvolupament Sostenible” els Enginyers Tècnics de Telecomunicació serveixen a la societat de dues maneres.

Infraestructures.
Les infraestructures als interiors dels edificis des de fa vint-i-cinc anys és impecable. Al exterior, els ETTs no són decisius i tothom en pot veure el resultat.

Relació entre ciutadà i la nova administració telemàtica.
No es pot obligar, sense tutelar, al ciutadà a resoldre les relacions amb l’administració com s’està fent. Cal comptar amb la força de tots els enginyers disponibles per aconseguir-ho, pal·liant els traumes que actualment pateix el ciutadà quan es relaciona amb l’administració.

El passat 2023 hem tingut dos avisos, “Adolescència lliure de mòbil” i les tractorades del sector de la pagesia, on un dels seus requisits és deixar de veure’s abocats a emplenar complicats documents telemàtics, que de continuar així a mesura que el ciutadà vagi descobrint el parany en el qual ens estem submergint, s’aniran convertint en “tractorades telemàtiques” així que el ciutadà digui prou.

 

També va aprofitar l’ocasió per demanar que s’utilitzi als enginyers, com sempre s’ha fet, per pal·liar els efectes no desitjats de l’avenç cap a la societat telemàtica i consolidar-la “sostenible”.

 

Notícia relacionada

 

Total Page Visits: 245 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs “Instal·lació internet per satèl·lit – UNICO Demanda Rural”
Artículo siguienteConstrumat 2024.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí