CONAIF i FENIE inicien el procés d’integració

1179
Serà l’organització nacional d’instal·ladors més de l’Estat amb 35.000 membres.
Els presidents de CONAIF i FENIE, Esteban Blanco i Jaume Fornés, respectivament, van signar a la seu de CONFEMETAL un acord que va sentar les bases del procés d’integració en una única organització d’empreses instal·ladores, d’àmbit nacional, que aglutini i representi a totes les activitats pròpies de les instal·lacions, tant les relacionades amb l’electricitat i telecomunicacions com amb la lampisteria, el gas i clima (fred i calor).

Amb això es pretén crear l’organització empresarial de les instal·lacions més gran en tots els seus vessants, líder del sector en la defensa i representació de les empreses instal·ladores espanyoles qualsevol que sigui la seva activitat, en posseir la força i el poder que li confereix la unió de les dues organitzacions d’instal·ladors de referència a Espanya.

La nova organització recollirà la voluntat de CONAIF i FENIE de conformar un gran front comú, únic i poderós per defensar eficaçment els drets de l’empresa instal·ladora en qualsevol àmbit i instància, capaç d’actuar com a “lobby” influent davant les institucions públiques, els legisladors i organismes del sector.

Podrà oferir al col·lectiu també, més i millors serveis, així com generar major valor mitjançant les sinergies en costos i l’aprofitament mutu d’oportunitats de negoci.

Quatre etapes

S’ha establert un pla de treball conforme a un calendari a dos anys vista i quatre etapes que anirà avançant a poc a poc en el procés d’integració, i l’etapa final de la qual, fixada a principis de 2018, suposarà la integració total de les activitats de les dues organitzacions i que tindrà una nova denominació.
Per aquest motiu s’ha creat  una Comissió de Treball que s’encarregarà de l’èxit del procès i està integrada, per part de CONAIF, per Esteban Blanco, Daniel Taibo i Francisco Alonso; i per part de FENIE per Jaume Fornés, Sergio Pomar i August Serra.

Electricitat, clima, aigua i gas

La nova Confederació d’empreses Instal·ladores agruparà a més de 35.000 empreses, que ocupen a més de 200.000 treballadors i representarà el 87 % del sector a Espanya i el seu volum anual de negoci superarà els 11.500 milions d’euros.

Total Page Visits: 1857 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorLa guerra entre ‘telecos’ en Cataluña llega a la protección de datos
Artículo siguienteLos Bomberos de la calle Lleida de Barcelona piden el traslado por “malas” condiciones del local

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí