CONAIF i FENIE inicien el procés d’integració

965
Serà l’organització nacional d’instal·ladors més de l’Estat amb 35.000 membres.
Els presidents de CONAIF i FENIE, Esteban Blanco i Jaume Fornés, respectivament, van signar a la seu de CONFEMETAL un acord que va sentar les bases del procés d’integració en una única organització d’empreses instal·ladores, d’àmbit nacional, que aglutini i representi a totes les activitats pròpies de les instal·lacions, tant les relacionades amb l’electricitat i telecomunicacions com amb la lampisteria, el gas i clima (fred i calor).

Amb això es pretén crear l’organització empresarial de les instal·lacions més gran en tots els seus vessants, líder del sector en la defensa i representació de les empreses instal·ladores espanyoles qualsevol que sigui la seva activitat, en posseir la força i el poder que li confereix la unió de les dues organitzacions d’instal·ladors de referència a Espanya.

La nova organització recollirà la voluntat de CONAIF i FENIE de conformar un gran front comú, únic i poderós per defensar eficaçment els drets de l’empresa instal·ladora en qualsevol àmbit i instància, capaç d’actuar com a “lobby” influent davant les institucions públiques, els legisladors i organismes del sector.

Podrà oferir al col·lectiu també, més i millors serveis, així com generar major valor mitjançant les sinergies en costos i l’aprofitament mutu d’oportunitats de negoci.

Quatre etapes

S’ha establert un pla de treball conforme a un calendari a dos anys vista i quatre etapes que anirà avançant a poc a poc en el procés d’integració, i l’etapa final de la qual, fixada a principis de 2018, suposarà la integració total de les activitats de les dues organitzacions i que tindrà una nova denominació.
Per aquest motiu s’ha creat  una Comissió de Treball que s’encarregarà de l’èxit del procès i està integrada, per part de CONAIF, per Esteban Blanco, Daniel Taibo i Francisco Alonso; i per part de FENIE per Jaume Fornés, Sergio Pomar i August Serra.

Electricitat, clima, aigua i gas

La nova Confederació d’empreses Instal·ladores agruparà a més de 35.000 empreses, que ocupen a més de 200.000 treballadors i representarà el 87 % del sector a Espanya i el seu volum anual de negoci superarà els 11.500 milions d’euros.

Total Page Visits: 1455 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí