VIII Edició del Premi “Ingeniería Solidaria”

409

Ingeniería Sin Fronteras (ISF) prepara la VIII Edició del Premi “Ingeniería Solidaria”, per tal de difondre i potenciar la importància que té l’enginyeria en tots els seus vessants,  tècnica, econòmica, científica i social, sent una eina fonamental per a aconseguir la transformació social. Aquest premi vol reconèixer els treballs tecnològics d’assaig, recerca, cerca bibliogràfica i tècnica aplicada, que aportin innovacions, pràctiques i teòriques, des de les escoles d’enginyeria o arquitectura de qualsevol universitat espanyola, reivindicant el paper i el compromís d’aquestes institucions en la transició cap a un desenvolupament humà sostenible a tot el món.

PREMIS
Categoria APremi 500€. Treballs de Fi de Grau (TFG) i Projectes Fi de carrera (PFC), presentats i aprovats en qualsevol escola o facultat d’universitat espanyola.
Categoria BPremi 500€. Treballs Fi de Màster (TFM) i Tesis de Màster (TdM), de qualsevol programa oficial o no oficial d’universitats espanyoles.

 

PARTICIPANTS
Qualsevol estudiant, de qualsevol nacionalitat, d’escola d’enginyeria i arquitectura d’una universitat espanyola. S’acceptaran treballs acabats i presentats a universitats estrangeres per estudiants de nacionalitat espanyola. Cada estudiant podrà presentar un únic treball individual, en qualsevol de les llengües oficials de l’estat espanyol, acompanyat sempre d’ampli resum en castellà si aquesta no és la llengua de redacció.

 

Últim dia de presentació 24/07/2021 a les 23:59.

 

 

Més informació

 

 

Total Page Visits: 985 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorLa METGEC demana reobrir les oposicions suspeses a l’Ajuntament de Barcelona
Artículo siguienteXerrada “El poder de la ciberinteligencia para la identificación de los riesgos y amenazas”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí