Argelich Network ens porta la Smart Networking Summit 2017

1071

Argelich Network amb col·laboració amb L&M Data Communications han organitzat les jornades de “Smart Networking Summit 2017”, a Madrid i Barcelona, els dies 20 i 21 d’abril i 4 de maig, respectivament.
L’objectiu és posar al dia pel que fa als últims avenços en telecomunicacions mitjançant informació de primera mà i molt interessant que pot ajudar-te al teu dia a dia com a professional.
El programa final de les jornades s’ha elaborat atenent les necessitats reflectides en les respostes rebudes a l’enquesta d’inquietuds que hem realitzat. Així, temes com els Nous Cablejats de Coure (CAT-8) i Fibra (OMn, OSn, POF) o Ethernet o la Wi-Fi i les seves implicacions en la Infraestructura de Xarxa o el nou Wireshark 2,entre d’altres estaran presents durant les jornades.

Per més informació teniu el programa AQUÍ i INSCRIPCION

Total Page Visits: 810 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí