Mesures de seguretat per evitar els robatoris dels dispositius mòbils

1466

Davant els casos de robatoris de smartphones, tablets, …. els Mossos d’Esquadra al seu web oficial han penjat consells de seguretat que tot usuari ha de tenir en compte per evitar el robatori dels seus dispositius mòbils i les dades privades que es poden obtenir.

Consells a seguir per a evitar el robatori de mòbilsLa informació està dividida en 4 blocs:

  • Consells de seguretat per als mòbils. On donen les passes a seguir a l’hora d’evitar que et prenguin el telèfon i les teves dades; com ara guardar el teu IMEI fora del telèfon, vigilar el teu entorn, bloquejar-lo, guardar-lo sino s’usa, ….
  • Què heu fer si us roben o perdeu el mòbil. Aquí us donen les directrius a seguir si us substreuen el vostre dispositiu mòbil per evitar que us robin les vostres dades; canvi de totes les contrasenyes, utilitzar les apps de bloqueig que tenen tant Ios com Android, com reactivar els comptes de les diverses xarxes que teniu amb una nova contrasenya
  • Guia pràctica per protegir els mòbils. Indicacions del que heu de fer per tenir protegit els vostres dispositius mòbils perquè les vostres dades no siguin substretes de forma il·lícita.
  • Saber-ne més. Què pot passar amb el nostre smartphone o tablet una vegada ens l’han furtat o les xifres de robatoris de l’any 2015 per concienciar-nos que hem de estar atents i seguir els consells de segueretat, …

Quan sigueu victimes d’algun robatori d’aquest tipus, el primer que heu de fer és denunciar-ho a la dependència policial més propera.

Més informació aquí

Total Page Visits: 1162 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl Llibre de Visites desapareix
Artículo siguienteLa Generalitat: nuevo varapalo por la ‘guerra de las telecos’

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí