La METGEC demana reobrir les oposicions suspeses a l’Ajuntament de Barcelona

517
El 10 de març, el consistori barceloní va publicar un concurs d’oposició de places de tècnic superior en enginyeria, obert a tots els graduats en enginyeria. La convocatòria va quedar suspesa provisionalment per les al·legacions presentades per quatres col·legis professionals d’enginyers de segon cicle.

 

 

Tres mesos després, José Antonio Galdón, president de l’Institut de Graduats en Enginyeria i Enginyers Tècnics d’Espanya (INGITE); Miquel Darnés, degà del Col·legi i president de la Mesa d’Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya (METGEC) i Juan Gracia, l’assessor jurídic,  van reunir-se amb el gerent de Persones i desenvolupament organitzatiu de l’Ajuntament de Barcelona, Javier Pascual, per revertir aquesta situació que considera discriminatòria i demanar la reobertura de la convocatòria.

 

 

Durant la reunió es va expressar el fet que a les places de la categoria del Grup A1, com és el cas de les ofertes per l’Ajuntament, es discrimini els enginyers graduats, ja que per formació i competències, estan habilitats per desenvolupar les tasques d’aquests llocs de treball. De fet, van recordar que quan les administracions barren el pas als graduats en enginyeria, a les convocatòries de places del Grup A1, estan incomplint la Llei de l’Estat de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.

 

 

Total Page Visits: 568 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorGran èxit de la 26a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica
Artículo siguienteVIII Edició del Premi “Ingeniería Solidaria”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí