Més de 300M€ d’ajuts en 2a convocatòria de les estratègies DUSI

1268

Fa pocs dies s’han conegut els resultats de la primera part dels ajuts del pla de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (DUSI), amb només 2 estratègies catalanes seleccionades, Santa Coloma de Gramenet i la de l’Eix del Besós a Barcelona, que s’han emportat 30M€ dels més de 33M€ previstos per a Catalunya d’un total de 730M€ previstos per aquesta primera convocatòria cofinançats a través del Programa Operatiu FEDER de Creixement Sostenible (POCS) 2014-2020 i repartits amb la resta d’Espanya.

Ara hi ha prevista l’obertura d’una segona convocatòria amb un total de 305 M€ per a estratègies DUSI, el que suposa un import pròxim al 40% del de la convocatòria actual i del qual encara no se sap que pertocarà a cada CCAA. Per més informació la podeu trobar en aquest enllaç

Aquestes dades ens indiquen que Catalunya s’està quedant enrere pel que fa a projectes en aquest camp i altres com ja es va veure en el cas dels ajuts per projectes d’Smarts Cities, no es va presentar cap projecte, on des del COETTC es va impulsar el Curs Smarty Cities per tal de poder accedir de forma indirecta a les subvencions que hi havia previstes per al desenvolupament de les Ciutats Intel·ligents. Actualment hi ha una partida de 25.000 M€ a concretar per aquest tipus de projectes.

Aquestes dades indiquen un fet important que Catalunya està perdent molts diners per a poder desenvolupar projectes en aquests camps que actualment són indispensable per al desenvolupament de les ciutats del futur.

Total Page Visits: 1091 - Today Page Visits: 4
Artículo anteriorGuanyadors del sorteig dels apartaments de Marbella i Benidorm
Artículo siguienteCol·legiats: Entrades gratuïtes per a l’IoT Solutions World Congress!!!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí