El Barça convida al COETTC al partit dels famosos per la Marató de Tv3

2214

El Barça ens convida al COETTC el pròxim dia 18 de desembre a les 12 h. a assistir al Mini estadi per poder guadir del partit  del  25è Aniversari  “Famosos vs Famosos”  que coincideix amb el dia de la Marató de TV3,  dedicat aquest any  la investigació de les malalties provocades per l’Ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.
Així, si els col·legiats que interessats en adquirir entrades gratuïtes per poder gaudir d’aquest partit i participar activament amb la Marató heu d’omplir el formulari abans del dilluns dia 12  de desembre.
FORMULARI ENTRADES 

Les entrades les recollirem el mateix dia de l’esdeveniment esportiu de 9 a 12,00 h. del matí al CENTRE D’ACREDITACIONS de l’ACCÉS 14.Si les voleu abans se’ns ha de comunicar.

Les activitats que es portaran a terme durant el matí seran les següents

  • De 11,30h. a 12h. Mini Clínic amb nens de l’Institut Guttmann, afectats per aquestes malalties.
  • A les 12h. Partit “Famosos vs Famosos”.  Aquest any comptarem amb la presència de persones molt conegudes en diferents àmbits. (esportiu, actors, motoristes etc..)

Nota: Si necessiteu localitats de cadires de rodes, si us plau, feu-nos ho saber amb antel.lació, ja que la zona de cadires al Mini- Estadi és molt reduïda.

Total Page Visits: 1482 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorSegundo éxito en “de Tapas con el Colegio” en Alicante y reunión de la Comisión de Comunicación. Próximo “de Tapas” 29/11 en Castellón
Artículo siguienteLa Ciberseguretat a Catalunya.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí