Canvi de data! #LaNit2022, el 21 de març de 2022. Entrades gratuïtes col·legiats COETTC

538

La 27a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica se celebrarà el 21 de març de 2022

 

L’organització aposta per ajornar un mes la gran trobada del sector TIC català per garantir una major participació presencial i un networking segur

 

La 27a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica (www.lanit.cat), que havia de celebrar-se inicialment el 17 de febrer a l’Auditori de Barcelona, finalment se celebrarà el 21 de març. Les entitats organitzadores (l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals -Telecos.cat- i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya -COEINF-) han decidit ajornar-ne la celebració tenint en compte la situació epidemiològica actual i amb l’objectiu que la gala se celebri de forma plenament segura.

 

De fet, un dels trets característics de la que és considerada la gran trobada del sector TIC català, és la seva capacitat de reunir tots els agents de l’ecosistema tecnològic del país (professionals, empreses, entitats i institucions) i el networking final és sense dubte un dels aspectes més valorats. Per això, tot i que com és habitual la cerimònia també es podrà seguir en directe per Internet i Fibracat TV, l’organització aposta per ajornar-ne un mes la celebració. D’aquesta manera es vol potenciar la participació presencial i la realització del networking en un entorn més segur.

 

Com a conseqüència d’aquest canvi, també s’amplia el termini per presentar-se als premis de la Nit. Fins al 28 de gener s’hi poden fer arribar candidatures (tota la informació de la convocatòria al següent enllaç).

 

Pel que fa a les persones ja inscrites, podran fer ús -com és lògic- de la mateixa entrada i si ho desitgen podran descarregar-se l’acreditació amb la data actualitzada. 

 

US RECORDEM que un any més, els associats i col·legiats del COETTC disposen d’entrades gratuïtes i entrades amb preus reduïts. No t’ho pensis més, el 31 de gener els preus s’encareixen!

 

Formulari entrades gratuïtes/entrades preus reduïts

 

 

Total Page Visits: 1453 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorDinar COETTC amb Alfredo García, @OperadorNuclear
Artículo siguienteLliurament dels ajuts a l’emprenedoria digital femenina

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí