Argelich Networks ens convida a la xerrada de John G. Jung al MWC

761

El pròxim 27 de febrer Argelich Network juntament amb el Club de emprendimiento de IESE ens convida a la xerrada de John G. Jung al Mobile World Congress a les 18.30h. A més, tenen el suport de l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicacions, Telecos.cat , la Societat de Consultors de Comunicació Internacional i l’Associació Catalana d’Enginyers Industrials eic.cat. Aquest acte és gratuït
La xerrada s’emmarca en l’Intelligent Community Forum (ICF), una xarxa global de ciutats i regions que incorpora un Think Tank. La seva missió és ajudar a les comunitats a utilitzar les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) per crear prosperitat inclusiva, superar els desafiaments socials i millorar la governació, i enriquir la qualitat de vida dels seus habitants.
Assistència gratuïta aquí

Total Page Visits: 791 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí