Convocats ajuts per formació i contractació de joves de 20MEUR

1213
El Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital, a través de Red.es, ha publicat la convocatòria d’ajuts per impulsar la formació i l’ocupació juvenil en l’economia digital.
El programa ‘Professionals Digitals Ocupació Jove’ compta amb un pressupost de 20 milions d’euros, cofinançats pel Fons Social Europeu amb càrrec del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil, i s’emmarca en el ‘Pla d’inclusió digital i ocupacionalitat’ de l’Agenda Digital per a Espanya.
Aquesta iniciativa pretén oferir a joves aturats una formació orientada a la indústria digital i els nous models de negoci, i facilitar el seu accés a llocs de treball que impulsin la transformació digital de les empreses i està dirigida a entitats –tant empreses com a associacions o fundacions– que desenvolupin projectes integrals d’ocupació en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i l’Economia Digital. Tindran un import mínim de 100.000 euros i màxim de dos milions.
El termini d’aquesta convocatòria s’acaba el 9 de març per a les empreses i entitats que vulguin sol·licitar les ajudes.  Més Info a Red.es o bé podeu trucar al telf. 901 900 333 o enviar un e-mail a convocatorias@red.es . A més, es desenvoluparan jornades informatives sobre el programa en diverses localitats (Infodays), sota inscripció gratuïta.
Se subvencionaran projectes de formació que a més incloguin un compromís de contractació d’almenys sis mesos i que estiguin relacionats amb el sector TIC i l’Economia Digital. En aquest sentit, per formació els ajuts cobriran el 91,89% dels projectes d’associacions i fundacions, i per contractació un 50% dels costos salarials per contracte.
La partida ha estat dividida en 3 grups. Catalunya pertany al primer que està dotat amb 13,5 MEUR.
Total Page Visits: 1025 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEs convoca el Premi Treelogic a l’Esperit Innovador
Artículo siguienteCondenado por dejar a 50 usuarios sin teléfono tras cortar un cable en Tarragona

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí