Es convoca el Premi Treelogic a l’Esperit Innovador

1054

Des de Treelogic es vol reconèixer la iniciativa innovadora dels estudiants i des de fa onze edicions convoquen el Premi Treelogic a l’Esperit Innovador on cada any es busca una nova temàtica. En aquesta 11a edició es busquen idees innovadores d’utilització conjunta o integració de Tecnologies de la Informació i Comunicacions que resolguin problemes reals en un sector identificat. Va dirigit a tots els estudiants matriculats a alguna universitat espanyola o estrangera al moment de la realització de la proposta o haver obtingut la titulació recentment i estar en disposició de poder acreditar-ho documentalment. També als estudiants precol·legiats com poden ser els del  nostre col·legi.
Els projectes que es poden presentar són els contemplats a les bases del guardó i, a més, el seu Treball Fi de Grau, Projecto Fi de Carrera o Fi de Màster així com la seva Tesi Doctoral si s’ajusta a les bases.
El premi està guardonat amb 4.000 euros i el termini de presentació de propostes finalitza el 18 de març.
Més informació i inscripció

Total Page Visits: 947 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorL’EBSD s’endinsa en les noves tecnologies BIM aplicades a la seguretat i salut a les obres
Artículo siguienteConvocats ajuts per formació i contractació de joves de 20MEUR

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí