Subvencions per la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

1409

S’ha obert la convocatòria 2017 (resolució EMC/270/2017 de 15 de febrer)  per la concessió de subvencions per a la instal·lació d’infraestructures de recàrrega per al vehicle elèctric en el marc del Pla d’Acció per al desplegament d’infraestructures de recàrrega per als vehicles elèctrics a Catalunya.
Es subvencionaran la instal·lació els punts de recàrrega ràpida, semiràpida i vinculada per a vehicles elèctrics. Pel que fa a les comunitats de propietaris queden contemplats en la Instal·lació de punts privats de recàrrega vinculats (PdRV) per a vehicles elèctrics purs, per a vehicles elèctrics endollables i per a vehicles d’autonomia estesa.  Els ajuts seran d’un màxim del 75% fins a 1.000€ per punt vinculat i de 2.500€ en cas que es faci una preinstal·lació per a futurs punts al pàrquing comunitari. En cap cas es podrà sol·licitar més d’un punt de recàrrega vinculat per vehicle elèctric.
El temps per sol·licitar-la és de fins a 3 mesos des de la seva publicació (23 de febrer al 22 de maig) o fins que s’exhaureixi el pressupost i el temps per executar-ho és de 3 mesos des de la seva sol·licitud. Es tramitarà des de Tràmits Gencat.
MÉS INFORMACIÓ

Total Page Visits: 1163 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCursos de PRIMAVERA de la Fundació UNED
Artículo siguienteEl COETTC es present al MWC i a Catalunya Ràdio

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí