Nou enllaç temporal per Renovacions de Llicencies de Xarxes Radioelèctriques

1135

Els nous procediments telemàtics implantats pel SETSI, que exigeixen la presentació de procediments utilitzant el certificat del titular de la llicència i no per un ITT representant, han causat una sèrie de problemes en les tramitacions de títols habilitants i llicències de xarxes radioelèctriques. Per això, des de la Secretaria Tècnica del COITT s’han posat en contacte amb el Ministeri amb la finalitat de solucionar-ho.

Així, ara com ara, i només per a les renovacions de xarxes radioelèctriques que el termini de sol·licitud finalitza el dia 15 de novembre, des del Ministeri s’ha habilitat un enllaç temporal per emplenar un formulari genèric que permet adjuntar en la documentació l’escrit de representació del ITT signada pel titular de la xarxa.

L’enllaç per cursar aquesta sol·licitud és el següent : Enllaç Renovacions de Llicencies de Xarxes Radioelèctriques

S’està treballant perquè aquest enllaç es pugui ampliar a altres procediments.

 

 

Total Page Visits: 954 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEls punts de recàrrega de vehicle elèctric arriben a les comunitats de veïns
Artículo siguienteFòrum de la Seguretat de la Informació

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí