El COETTC a l’acte d’Inauguració del curs acadèmic 2023-24 de l’ETSE

272

El passat mes de novembre es va celebrar a Tarragona l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2023-24 de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat Rovira i irgili de Tarragona (ETSE-URV).

 

El Dr. Josep Pallarès, rector de la Universitat, i el Dr. Àngel Cid van donar la benvinguda a l’acte. La lliçó inaugural va anar a càrrec del Doctor Albert Sabater, director de l’Observatori d’Ètica en Intel·ligència Artificial de Catalunya, que va parlar sobre “Estratègies per una IA responsable: Des de consideracions teòriques fins a aplicacions pràctiques

 

 

Com en anteriors ocasions, el COETTC va ser convidat a participar en la cerimònia d’inauguració de curs, on el nostre Degà, el senyor Jordi Farré, va dirigir unes paraules als presents i en especial als futurs enginyers tècnics de telecomunicació, posant èmfasi en la importància de la professió en el passat, present i futur.

Total Page Visits: 3100 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorApagada 2G i 3G a Espanya
Artículo siguienteAmpliació dels terminis per ajudes en actuacions relacionades amb el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí