Nou EBS DAY: El BIM i el seu impacte en les administracions públiques

1031

El pròxim 20 de novembre a les 11 del matí el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB) organitza una nova sessió de l’European BIM Summit Day amb l’objectiu de presentar una aproximació estratègica dels impactes de l’entorn BIM present i futur per a una administració pública. L’acte tindrà lloc a la sal d’actes de la seu del CAATEEB.
INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

En el transcurs de la jornada s’analitzarà el tipus de projectes que es duen a terme en una administració gran o petita, la utilització de la Informació de Base provinent de plataformes SIG-Sistemes d’Informació Geogràfiques, la importància de determinar els requisits BIM per a concursos i per operar internament, i l’impacte de BIM en cada servei. La preocupació per fixar quines directives, lleis i documents fan necessari i obligatori la implantació d’Entorns BIM en els processos d’una administració pública, identificant els recursos humans actius idonis.
Aquesta sessió es dirigeix al món dels tècnics de les Administracions i als decisors, com a secretaris, regidors i caps de departament o unitats que es relacionen amb edificació, via pública i infraestructures.
El COETTC forma part de l’organització del European BIM Summit Day i hem donat suport en totes les seves edicions, en l’últim any:

PROGRAMA
11.00h Presentació: Jordi Gosalves. Presidente del CAATEEB.
Ferran Falcó. Secretari general de Territori i Sostenibilitat i president de la Comisió interdepartalmental BIM de la Generalitat.
11.10h Presentació del Llibre Blanc BIM en las administracions públiques    
Ferran Falcó. Secretari general de Territori i Sostenibilitat i president de la Comisió interdepartalmental BIM de la Generalitat.
11.40h La digitalització i el seu impacte en els municipis
Ascen Moro. Directiva Pública Professional Responsable de Gestió del Coneixement i Qualitat a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.
Albert Ferrer. Cap del Departament de Projectes i Obres de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.
12.10h Implementar BIM en una gran organització pública
Albert Gassull. Coordinador de Serveis de Projectes i Obres de  l’Espai Públic, AMB.
12.40h Els nous processos per fer un fluxe de treball administratiu BIM idòni
Jordi Rovira. Ajuntament de Barcelona.
13.10h Col·loqui i Taula rodona
Modera: Ignasi Pérez Arnal. Director de continguts de l’EBS19.
13.30h Fi de la jornada

Total Page Visits: 1144 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCreen el primer cable de fibra òptica de més d’1 petabit de velocitat
Artículo siguienteICAEN: Convocatòries d’ajuts en matèria d’eficiència energètica i energies renovables

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí