2na Edició del Futures Industry Congress

1194
El pròxim 21 de juny se celebrarà la 2ª edició del Future Industry Congress a l’Auditori de Caixa Fòrum Barcelona,amb el lema Tecnologies d’avantguarda que marquen el rumb a les nostres empreses” i que esbossarà la tecnologia 5G i les Future and Emerging Technologies, definides per la Comissió Europea:Materials i Processos 2D, Human Brain Technologies i Quantum Industries. Està organitzat per l’ EureCat Centre Tecnològic i el COETTC hi participa com a entitat col·laboradora.
L’acte consta d’una sèrie de ponències impartides per experts referents en aquestes temàtiques com ara, Ana I. Pérez coordinadora científica de CTTC (ponència: Comunicacions híbrides terrestre / satèl·lit per 5G) o Pol Forn-Díaz de la Univaristat de Waterloo a la Sessió de Tecnologies Quàntiques, entre d’altres.
Aquesta és una gran oportunitat per conèixer a fons les tecnologies més capdavanteres d’un futur cada vegada més pròxim. Per aquest motiu, s’ha consolidat com un punt de trobada de professionals del teixit empresarial, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar projectes en l’àmbit de la tecnologia, la innovació i la investigació industrial.
L’assistència és gratuïta i s’ha de fer inscripció prèvia AQUÍ
Total Page Visits: 1649 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorRenovació a la Torre de Collserola dels actuals sistemes radiants TDT
Artículo siguienteEl II Congrés de Seguretat i Telecomunicacions, referent del sector

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí