El Pla MOVALT es posa en marxa

1193

Es publica en el BOE de la Resolución de 7 de noviembre de 2017, del Consejo de Administración del EPE instituto para la diversificación y ahorro de la energía (IDAE), por la que se establecen las bases reguladoras de la convocatoria de ayudas del programa de ayudas para la adquisición de vehículos de energías alternativas, el Pla MOVALT
El Pla de Suport a la Mobilitat Alternativa (MOVALT), que va entrar en vigor el passat dia 15 de novembre, dona continuïtat als plans que el Gobierno ha estat impulsant en els últims anys per fomentar un transport més sostenible, al temps que es reforça significativament el suport al desenvolupament d’infraestructura de recarrega elèctrica.
El seu objectiu és augmentar el parc de vehicles d’energies alternatives, així com, contribuir a la reducció de les emissions de CO2 i altres gasos contaminants, avançant així en la consecució dels objectius de canvi climàtic i en la millora de qualitat de l’aire de les ciutats. També, vol servir per augmentar l’estalvi i la diversificació de les fonts energètiques en el transport, amb la consegüent reducció de la dependència energètica del petroli per al nostre país.

Total Page Visits: 1442 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEntra en vigor el Reglament d’Instal·lacions de Protecció contra incendis
Artículo siguienteSentència Favorable reconeixent la competència des ETT’s per a subscriure projectes de baixa tensió

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí