BizBarcelona ja està a punt!

1152

El 30 i 31 de maig tenim una cita amb el Saló BIZBARCELONA per emprenedors i pimes que volen obrir-e al procés de transformació a la nova realitat del mercat i adaptar-se a les noves realitats i ser molt més competitius.
En aquestes jornades trobaran les eines, el coneixement i la inspiració per afrontar amb èxit els reptes de la nova economia.
El Saló està estructurat en 4 grans blocs: Transformació tecnològica, Transformació Econòmica i empresarial, Transformació social i The Next. a més, trobareu zona d’expositors, conferències, assessorament, Getting Contact,…
I aquest any el COETTC el podreu trobar a la zona d’expositors a l’estand de la Intercol·legial i per a tots els interessats en acudir a aquest esdeveniment podeu sol·licitar el vostre codi d’inscripció gratuïta omplint aquest FORMULARI

 

Total Page Visits: 1225 - Today Page Visits: 1
Artículo anterior2002. 1r Col·legi Oficial en adoptar el Visat Telemàtic
Artículo siguienteCurs Avançat de CE3X on line

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí