BizBarcelona ja està a punt!

0
284

El 30 i 31 de maig tenim una cita amb el Saló BIZBARCELONA per emprenedors i pimes que volen obrir-e al procés de transformació a la nova realitat del mercat i adaptar-se a les noves realitats i ser molt més competitius.

En aquestes jornades trobaran les eines, el coneixement i la inspiració per afrontar amb èxit els reptes de la nova economia.

El Saló està estructurat en 4 grans blocs: Transformació tecnològica, Transformació Econòmica i empresarial, Transformació social i The Next. a més, trobareu zona d’expositors, conferències, assessorament, Getting Contact,…

I aquest any el COETTC el podreu trobar a la zona d’expositors a l’estand de la Intercol·legial i per a tots els interessats en acudir a aquest esdeveniment podeu sol·licitar el vostre codi d’inscripció gratuïta omplint aquest FORMULARI

 

269total visits,1visits today

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here