Sentència Favorable reconeixent la competència des ETT’s per a subscriure projectes de baixa tensió

0
615
El passat 28 de desembre el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Valladolid va fallar a favor dels ETT’s com a col·lectiu competent per a subscriure projectes de baixa tensió davant de la Delegació Territorial de la Junta de Castella i Lleó. SENTÈNCIA 

Notícia diari El Norte de Castilla

Així, aquesta sentència, no fa més que reafirmar les competències que hem tingut sempre en aquest sector i ha desestimat els arguments de la Junta, que a través del Servei Territorial d’Indústria, Comerç i Turisme de Valladolid va considerar que un d’aquests titulats no era apte per dur a terme aquest tipus de projectes.
A més, la magistrada ha deixat palesa la incompetència de la part demandada al fer una «incorrecta interpretació en la normativa reguladora de les especialitats dels enginyers tècnics de telecomunicacions» i destaca la seva falta de rigorositat, ja que, no fa cap referència a la llei 12/1986 d’1 d’abril, reguladora de les atribucions d’Enginyers i Arquitectes Tècnics, conforme a la qual un enginyer tècnic de telecomunicacions ha de ser considerat tècnic competent en l’àmbit de la baixa tensió.
A més, la jutgessa imposa una condemna en costes a la part demandada amb el límit d’1.200 euros per tots els conceptes.
Des del Col·legi, es denuncia que casos com aquests són molt habituals dins de la Comunitat Autònoma de Castella i Lleó, on han detectat un descens del 50% de l’activitat dels ETT. Per aquest motiu, s’ha sol·licitat una reunió amb la Junta per tal de poder defensar els drets dels nostres col·legiats.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here