Sentència Favorable reconeixent la competència des ETT’s per a subscriure projectes de baixa tensió

1071
El passat 28 de desembre el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Valladolid va fallar a favor dels ETT’s com a col·lectiu competent per a subscriure projectes de baixa tensió davant de la Delegació Territorial de la Junta de Castella i Lleó. SENTÈNCIA 

Notícia diari El Norte de Castilla

Així, aquesta sentència, no fa més que reafirmar les competències que hem tingut sempre en aquest sector i ha desestimat els arguments de la Junta, que a través del Servei Territorial d’Indústria, Comerç i Turisme de Valladolid va considerar que un d’aquests titulats no era apte per dur a terme aquest tipus de projectes.
A més, la magistrada ha deixat palesa la incompetència de la part demandada al fer una “incorrecta interpretació en la normativa reguladora de les especialitats dels enginyers tècnics de telecomunicacions” i destaca la seva falta de rigorositat, ja que, no fa cap referència a la llei 12/1986 d’1 d’abril, reguladora de les atribucions d’Enginyers i Arquitectes Tècnics, conforme a la qual un enginyer tècnic de telecomunicacions ha de ser considerat tècnic competent en l’àmbit de la baixa tensió.
A més, la jutgessa imposa una condemna en costes a la part demandada amb el límit d’1.200 euros per tots els conceptes.
Des del Col·legi, es denuncia que casos com aquests són molt habituals dins de la Comunitat Autònoma de Castella i Lleó, on han detectat un descens del 50% de l’activitat dels ETT. Per aquest motiu, s’ha sol·licitat una reunió amb la Junta per tal de poder defensar els drets dels nostres col·legiats.

 

Total Page Visits: 954 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl Pla MOVALT es posa en marxa
Artículo siguienteCanvis de format a la Seu Electrònica per a la tramitació de sol·licituds de Radio i ICT

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí