Consulta pública sobre la Banda 700 MHz

919

La present consulta pública té per objecte recaptar aportacions en relació amb el procés d’autorització de l’ús de la banda de freqüències de 700 MHz (694-790 MHz) per a la prestació de serveis de comunicacions electròniques de banda ampla sense fil, tot això amb l’objecte d’adoptar el full de ruta nacional que defineixi el pla i el calendari per escometre aquest procés. Així mateix, s’aborden en la consulta pública diferents qüestions associades al procés d’alliberament de la banda de freqüències de 694-790 MHz actualment utilitzada pels serveis de televisió digital terrestre (TDT), i altres aspectes rellevants relacionats amb l’ús futur de la banda UHF.
Termini de remissió
Les aportacions que es vulguin realitzar en el marc d’aquesta consulta pública podran remetre’s fins al dia 19 de febrer de 2018. A l’inici d’aquestes el remitent haurà d’assenyalar la seva identificació mitjançant el seu nom o denominació social, i les seves dades de contacte. Les aportacions podran remetre’s a la següent adreça de correu electrònic: consulta700@minetad.es amb còpia a la Secretaria Tècnica del Col·legi, si ho considereu oportú, al correu sec.tecnica@coitt.es

Total Page Visits: 976 - Today Page Visits: 3
Artículo anteriorAssemblea General Ordinària del COETTC 2018
Artículo siguienteArgelich Networks ens convida a la xerrada de John G. Jung al MWC

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí