II Congrés Internacional de Drons a Galícia

1076

L’Associació Galega de Graduados e Enxeñeiros Técnicos de Telecomunición juntament amb la COITT/AEITT estan treballant ultimant els detalls del II Congrés Internacional de Drons de Galícia 2018 (DICGalicia) que se celebrarà del 24 al 26 de maig a Exporurense a Ourense.
Desprès de l’èxit obtingut l’any passat es posiciona com una cita indispensable per als professionals d’aquest sector i s’està preparant un acte amb molt més professional, ja que, es tracta de posar en valor als professionals i la professió del Graduat i Enginyer Tècnic de Telecomunicacions.
Des del COETTC us animen a tots a ser partíceps d’aquest trobada on podreu gaudir d’un major nombre d’empreses i projectes relacionats amb el sector, per la qual cosa la proposta de les temàtiques a tractar, s’ha orientat i relacionat directament amb les telecomunicacions, obrim el congrés a tots els projectes de l’àmbit TIC, no exclusivament drons ni drons aeris.
Per aquest motiu, us convidem a participar/esponsoritzar  aquest esdeveniment internacional oferint un 20% de descompte, sempre i quan sigueu col·legiats verificats pel COGITT. Així mateix, estem preparant descomptes en la inscripció i allotjaments per facilitar la presència del major nombre de companys, de telecos a Ourense durant aquests dies.
També volem que els que coneixeu o considereu rellevant algun projecte que pugui ser d’interès que s’exposi, ho podeu transmetre al correu aggett@aggett.es i serà proposat i recolzat davant el comitè assessor de la forma que es mereix. DOSSIER

Esperem que no hi falteu!

 

Total Page Visits: 1135 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorConsulta pública de Revisió de la Normativa d’Empreses Instal·ladoresde Telecomunicació
Artículo siguienteJornada de l’eina de licitació electrònica “Sobre Digital 2.0”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí