II Congrés Internacional de Drons a Galícia

902

L’Associació Galega de Graduados e Enxeñeiros Técnicos de Telecomunición juntament amb la COITT/AEITT estan treballant ultimant els detalls del II Congrés Internacional de Drons de Galícia 2018 (DICGalicia) que se celebrarà del 24 al 26 de maig a Exporurense a Ourense.
Desprès de l’èxit obtingut l’any passat es posiciona com una cita indispensable per als professionals d’aquest sector i s’està preparant un acte amb molt més professional, ja que, es tracta de posar en valor als professionals i la professió del Graduat i Enginyer Tècnic de Telecomunicacions.
Des del COETTC us animen a tots a ser partíceps d’aquest trobada on podreu gaudir d’un major nombre d’empreses i projectes relacionats amb el sector, per la qual cosa la proposta de les temàtiques a tractar, s’ha orientat i relacionat directament amb les telecomunicacions, obrim el congrés a tots els projectes de l’àmbit TIC, no exclusivament drons ni drons aeris.
Per aquest motiu, us convidem a participar/esponsoritzar  aquest esdeveniment internacional oferint un 20% de descompte, sempre i quan sigueu col·legiats verificats pel COGITT. Així mateix, estem preparant descomptes en la inscripció i allotjaments per facilitar la presència del major nombre de companys, de telecos a Ourense durant aquests dies.
També volem que els que coneixeu o considereu rellevant algun projecte que pugui ser d’interès que s’exposi, ho podeu transmetre al correu aggett@aggett.es i serà proposat i recolzat davant el comitè assessor de la forma que es mereix. DOSSIER

Esperem que no hi falteu!

 

Total Page Visits: 912 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí