COVID-19: Ajuda Tècnica Teletreball

1498

Davant la situació d’alerta sanitària i confinament per part de la ciutadania i el teixit empresarial optant pel teletreball des de dissabte 15 de març amb la finalitat d’evitar la propagació del COVID-19, el COETTC posa en marxa per als ciutadans i empreses assessorament i ajuda tècnica per a poder gestionar el teletreball, l’ús correcte de les tecnologies, ajuda en configuració de dispositius i plataformes d’entreteniment, etc.
Els interessats en gaudir d’aquest servei heu d’omplir el formulari adjunt.

Vull informació del servei d’ajuda tècnica

Ens posarem en contacte amb els afectats a través del telèfon o via correu electrònic per trobar la millor solució al teu problema.
En aquesta difícil situació socioeconòmica en la qual el confinament és la mesura preventiva per a frenar la propagació d’aquest virus les noves tecnologies prenen un paper molt rellevant, sent imprescindibles tant per al teletreball com per a l’entreteniment, les comunicacions o l’oci.
El nostre col·legi coneix les dificultats que poden sorgir a les persones i les empreses a l’hora de configurar els seus dispositius per a teletreballar, les seves plataformes d’oci o la compra online, etc. Per aquest motiu, us ofererim ajuda a través del telèfon mòbil o correu electrònic a través de Enginyers col·legiats voluntaris que s’han ofert per dur a terme aquesta tasca i ajudar-los a trobar la millor solució. 

Si voleu podeu descarregar-vos l’app de la Generalitat per detectar la malaltia, fer un seguiment dels pacients, veure com evoluciona i gestionar cada cas.

Més informació

Total Page Visits: 1476 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs online d’Alta Tensió i Centres de Transformació
Artículo siguienteStopCovid19Cat, l’app per detectar el COVID-19

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí