Jornada de l’eina de licitació electrònica “Sobre Digital 2.0”

1413

El pròxim 20 de març al matí a Barcelona la Generalitat organitza la Jornada de l’eina de licitació electrònica “Sobre Digital 2.0” per tal de donar compliment a la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, que ha entrat en vigor el 9 de març de 2018 i que estableix l’ús obligatori de mitjans electrònics en els procediments de contractació pública.
Aquesta eina és una solució de licitació electrònica de la Generalitats per a la  presentació i l’obertura d’ofertes de manera electrònica, que garanteix la confidencialitat del seu contingut fins el moment de l’obertura i que es troba integrada plenament dins la Plataforma de Serveis de Contractació Pública.
Els que esteu interessats en assistir heu d’enviar un correu amb les vostres dadescmillang@gencat.cat
Dia: 20 de març de 2018
Hora: 10 matí (fins a les 12h)
Lloc: Sala Gran del Deprt. de la Vicepresidència i Economia i Hisenda
Gran Via de les Corts Catalanes, 639 (Barcelona)

Total Page Visits: 1434 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorII Congrés Internacional de Drons a Galícia
Artículo siguienteConsuelo Álvarez i Clara Campoamor. Telegrafistes pioneres i dones

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí