L’ETT José Luis Colom Planas al CNIS 2018

0
350

El pròxims 5 d’abril  dins del marc  del VIII Congreso Nacional de Innovación y Servicos Públicos 2018, tindrà lloc la Taula Redona “Ciberseguridad, seguridad y certificación” en la qual participarà el nostre col·legiat José Luís Colom Planas, director tècnico d’AUDERTIS (Entitat acreditada per ENAC per la certificació del ENS).

Planas és enginyer tècnic de telecomunicacions i col·legiat del COETTC amb diferents postgraus jurídics, posseeix competències que li proporcionen una visió de 360 graus en relació a diferents marcs normatius, ja siguin aquests jurídics o d’adscripció voluntària. Posseeix més de 20 anys d’experiència en consultoria i auditoria normativa en organitzacions subjectes tant a Dret públic com a Dret privat.

Veure perfil complet

 

306total visits,1visits today

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here