L’ETT José Luis Colom Planas al CNIS 2018

1176

El pròxims 5 d’abril  dins del marc  del VIII Congreso Nacional de Innovación y Servicos Públicos 2018, tindrà lloc la Taula Redona “Ciberseguridad, seguridad y certificación” en la qual participarà el nostre col·legiat José Luís Colom Planas, director tècnico d’AUDERTIS (Entitat acreditada per ENAC per la certificació del ENS).
Planas és enginyer tècnic de telecomunicacions i col·legiat del COETTC amb diferents postgraus jurídics, posseeix competències que li proporcionen una visió de 360 graus en relació a diferents marcs normatius, ja siguin aquests jurídics o d’adscripció voluntària. Posseeix més de 20 anys d’experiència en consultoria i auditoria normativa en organitzacions subjectes tant a Dret públic com a Dret privat.
Veure perfil complet

 

Total Page Visits: 1237 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs d’Expert en Direcció i Gestió de projectes
Artículo siguienteUn virus llega a Navarra a través del móvil: así te engatusan para hacerse con tu WhatsApp

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí