Desplegament del 5G, entre els temes centrals de la jornada tècnica Telcom 19 Múrcia

719

El passat 17 de maig, va tenir lloc a la seu de la Federació Regional d’Empreses del Metall de Múrcia la jornada tècnica Telcom 19 Múrcia: Innovació i emprenedoria al servei de la Societat’, en la qual van participar 250 especialistes i que va commemorar el 50 aniversari del Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació.
Entre els temes, eixos centrals de les taules rodones que es van celebrar en aquest congrés estaven el desplegament 5G, la connectivitat ubiqua i la Internet de les coses, els reptes de la televisió en obert a Espanya o els aspectes tècnics del segon dividend digital.
Pel que fa al desplegament del 5G,va ser un dels temes centrals ja que el desplegament total a Espanya te data de caducitat al 30 de juny de 2020, en aquest sentit es va fer referència als ajuts i els Pla Nacional 5G 2018-2020 amb els seus 4 eixos d’actuació que van en la direcció d’accelerar-ho.
La inauguració va anar a càrrec del conseller d’Ocupació, Universitats, Empreses i Medi Ambient, Javier Celdrán. Durant la seva intervenció va destacar la implantació i impacte social de les telecomunicacions i el treball d’avantguarda que estan realitzant empreses murcianes (quasi 1.000 empreses del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació a la zona).

Total Page Visits: 942 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorICAEN convoca ajuts per la mobilitat sostenible
Artículo siguienteTots els projectes de normativa espanyola a la UNE

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí