Obert el procés de consulta per la Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica

1190
Els Ministeris d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi ambient (MAPAMA) i d’Energia, Turisme i Agenda Digital (MINETAD) han obert el procés de consulta pública previ a l’elaboració de l’avantprojecte de Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica. Així, tot el que ho desitgi, i fins al proper 10 d’octubre, pot aportar les seves contribucions al futur avantprojecte de llei al portal web www.lccte.gob.es.

L’objectiu del Govern és que l’elaboració d’aquesta Llei compti amb la màxima participació de tots els agents i sectors de la societat, a causa de la seva transcendència per al nostre actual model de producció i de consum.
És important participar-hi, ja que, aquesta Llei suposarà un instrument clau per garantir la consecució dels compromisos d’Espanya davant la Unió Europea en matèria d’energia i clima en el marc de l’Acord de París contra l’escalfament global.

Total Page Visits: 1078 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl COETTC opina sobre l’incendi del Festival Tomorrowland
Artículo siguienteEl món de les telecomunicacions catalanes celebra el 25 anys de la Torre de Collserola

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí