El COETTC torna a la junta de Govern de l’AEGITT

1093

Com molts recordareu ja vaig estar a la junta de l’AEGITT durant la legislatura 2011-2015.
El 2015 vaig decidir no formar part de la candidatura, ja que, creia que com a degà de Catalunya podria treballar prou bé la nostra professió des d’aquesta posició.
Dit això, vist el canvi generacional i una visió més amplia quant al paper actual de la nostra professió dins de la Junta de l’AEGITT, quan se’m va comunicar que per defunció del Tresorer, i tres baixes s’havia decidit convocar eleccions per aquestes vacants va ser quan juntament amb els degans dels Col·legis Oficials de Canàries, Andalusia i Múrcia vam decidir formar una candidatura que ara s’ha proclamat guanyadora (accès a document)
Així, ara, el nostre Col·legi té unes Juntes, Col·legis i Associacions, formades per professionals de diversos àmbits, edats, digitals i autonòmics que aporten diversos punts de vista a l’hora de prendre decisions importants modernitzant la institució, fet que és molt positiu per a la nostra professió.
En resum, el nostre col·legi s’ha fet gran i ha madurat el que significa que ha perdut aquell punt centralista que es resistia a evolucionar.

Salutacions, i recordem que el 29 és Sant Gabriel, el patró de les Telecomunicacions.

Total Page Visits: 798 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí