Presentació d’eines de suport a la gestió municipal en matèria de contaminació acústica i lumínica

1242

El pròxim 2 de desembre tindrà lloc Sala d’actes Departament de Territori i Sostenibilitat la sessió informativa en matèria de prevenció i control de la contaminació acústica i lumínica per tal de donar conèixer les eines que s’utilitzen en el procediment d’intervenció ambiental que porta a terme, per si poden ser útils per al personal tècnic d’altres administracions, persones promotores de projectes, projectistes, etc.

Inscripcions
Podeu visualitzar la Jornada a aquest
ENLLAÇ
Està dirigit a personal tècnic de l’administració local, persones promotores de projectes, projectistes, etc.

Total Page Visits: 1171 - Today Page Visits: 1

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here