Convocatòria Premis DonaTIC 2022

399

Tret de sortida a la VIII convocatòria Premis DonaTIC 2022, amb l’objectiu de reconèixer el paper de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i alhora, oferir referents a les nenes i dones joves per esperonar-les a estudiar i treballar en disciplines STEM. Un any més, el lliurament dels Premis coincidirà amb el Dia d’Ada Lovelace, primera programadora de la història, que se celebra el segon dimarts d’octubre, l’11 d’octubre.

 

Del 24 de març al 23 de maig es podran presentar les candidatures per a aquests premis, dividit en vuit categories i dues subcategories, agrupades en tres àmbits: el professional; l’acadèmic i de revelació; i el de divulgació i iniciatives referents. Les candidatures seran avaluades per un jurat integrat per professionals del sector tecnològic de prestigi, que comptarà amb un comitè tècnic, que valorarà les candidatures i triarà un màxim de sis semifinalistes per a cadascuna de les categories, i un comitè d’honor, que seleccionarà les tres candidatures finalistes i la guanyadora de cada categoria.

 

Les categories dels Premis DonaTIC 2022

Poden ser proposades per la mateixa candidata o bé per qualsevol altra persona o institució en aquestes vuit categories i dos subcategories, excloents (cada candidata només pot ser-ho d’una categoria): Emprenedora; Empresària; Professional; Acadèmica/Investigadora; Divulgadora; Revelació; Estudiant TIC (es divideix en Universitària i FP); Iniciatives referents (es divideix en Empresarial i Entitat, centre formatiu/institució).

 

La principal novetat d’aquesta edició és la incorporació dentitats i empreses vinculades a l’àmbit TIC (Netmentora Catalunya, Hewlett Packard (HP), Universitat Oberta de Catalunya, Agència de Ciberseguretat de Catalunya i Estratègia NewSpace de Catalunya) que otorgaran a algunes candidatures mencions i premis especials. A més, el Departament de la Vicepresidència podrà oferir a la guanyadora de cada categoria la possibilitat de participar en les formacions ofertes per la Generalitat en l’àmbit TIC i d’obtenir visibilitat i difusió.

 

Més informació

 

Total Page Visits: 413 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCobertura mòbil. Entrevista La Xarxa al COETTC
Artículo siguienteGran èxit de la 27a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí