El Security Forum ja mou fitxa

1168

Els pròxim 30 i 31 de maig el món tecnològic té una cita amb el Security Forum, el millor aparador d’innovació on mostrar novetats i avanços tecnològics. Una oportunitat per generar negoci al voltant del mercat de la Seguretat.
En aquesta edició hi trobareu a la zona d’exposició novetats com les àrees de CTTV, integració de sistemes, seguretat física, seguretat lògica, prevenció i control d’incendis, control d’accessos, IP / XARXES. A més, es potencia la innovació incorporant dos sectors professionals: Contact Center i Hoteleria.
Per als interessats en assistir-hi el COETTC compta amb CODI per entrades gratuïtes d’Exposició+Congrés valorades en 100€. Per gaudir-les heu d’ OMPLIR AQUEST FORMULARI.

Total Page Visits: 1156 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorConvocatòria Eleccions a la Junta de Demarcació del COETTC. 2018
Artículo siguienteAtents al nou Reglament de Protecció de Dades

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí