El COETTC organitza el seminari “Intrusisme Laboral” a l’ACUSTICAT

732

Els pròxims 25 i 26 d’abril se celebrarà a Granollers l’ACUSTICAT, l’esdeveniment de referència del sector acústic en l’àmbit de Catalunya, orientat a les solucions tecnològiques, intangibles i socials. L’Acusticat ha planificat el programa en reptes, dilemes i activitats i el COETTC ha organitzat el seminari Dilema D02: Intrusisme laboral.

 

Aïda Espinet, Enginyera Acústica i Vicepresidenta de l’ACETT, coordinarà el dilema “Intrusisme Laboral” on s’abordarà la problemàtica de la mala praxi en l’àmbit professional de l’enginyeria acústica (lloguer d’equips de mesura que no estan calibrats, fer  mesures sense seguir el procediment indicat per l’ordenança, lliurament de projectes acústics amb  solucions correctores sense aplicar càlculs científics…). Qui hauria de ser la persona (Administració) responsable de filtrar els projectes elaborats de manera incorrecta?

 

Dirigit a Col·lectius professionals, consultories, administració pública, EPCAS.

 

PROGRAMA

 

Noticia relacionada: ACUSTICAT 2022. IV Congrés d’Acústica de Catalunya

 

Total Page Visits: 1109 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorAssemblea General Ordinària COITT/AEGITT 27-04-2022
Artículo siguienteAssemblea General Ordinària COETTC/ACETT 02-06-2022

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí