El COETTC us convida al REBUILD 2024

213

És un plaer per al COETTC convidar-te a REBUILD 2024
del 19 al 21 de març | Madrid – IFEMA

REBUILD és un dels majors esdeveniments d’innovació per a l’edificació i l’arquitectura per a transformar el sector a través de la industrialització, la digitalització, la sostenibilitat, la descarbonització i el disseny.
Durant 3 dies, més de 24.000 professionals acudiran a descobrir les últimes solucions industrialitzades, materials sostenibles i sistemes dels més de 500 expositors que presenten les seves novetats en la zona showroom.

Al costat del Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0, el fòrum més gran de coneixement i tendències amb un programa únic de conferències. Més de 600 experts en 8 auditoris simultanis mostraran els projectes més innovadors i casos d’èxit per a cada segment del sector de l’edificació (habitatge, hotel, retail, oficina, sociosanitari i institucional) i amb una agenda pròpia per a cada perfil professional (promotor, constructor, arquitecte, aparellador, BIM Manager, enginyer, instal·lador…).
A més, altres activitats com el Challenge d’Industrialització, ConstructionTech Startup Fòrum, els múltiples tallers i workshops, Fòrum de Construcció en Fusta, Talent Marketplace, Leadership Summit i els Advanced Architecture Awards…

 

El COETTC conscient de la relació dels graduats i ETTs amb el sector (acústica, ICTs, CEEE, instal·lacions, energia…) i la importància de conèixer totes les tendències futures, ha signat un conveni amb Rebuild 2024 i vol convidar als seus col·legiats a no perdre’s aquesta oportunitat. Aconsegueix la teva entrada!

  • Entrada gratuïta Business Pass
  • 50% dte. Premium VIP Pass

 

FORMULARI

 

 

Total Page Visits: 247 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorProjecte ICEX Vives: oferta de pràctiques remunerades per a col·legiats
Artículo siguienteCurs: Intel·ligència Artificial Generativa Aplicada.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí