El COETTC als actes institucionals de la Diada de Catalunya

561

El passat cap de setmana, el COETTC va assistir als diferents actes institucionals amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, aprofitant l’ocasió per estrènyer llaços amb les Institucions.

 

Dissabte, el nostre Degà assistia a Reus, a l’acte de la Delegació del Govern a Tarragona, que en aquesta ocasió va ser organitzat conjuntament per la Generalitat i l’ Ajuntament de Reus. La celebració va comptar amb els parlaments de la delegada territorial del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès Piqué, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer Punyed. Genís Roca, empresari, professor universitari i president de la Fundació puntCAT, va pronunciar la glosa de la Diada.

 

Per primera vegada també assistíem a l’acte de la Delegació del Govern i l’ Ajuntament de Lleida, celebrat a la Seu Vella, on la nostra vicedegana va estar amb el delegat territorial del Govern a Lleida, Bernat Solé i Barril i Miquel Pueyo, alcalde de la ciutat.

 

 

Les celebracions van continuar diumenge, 11 de setembre, amb la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova de Tarragona, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat.

 

Al vespre, ens vam desplaçar fins a Barcelona, a l’acte presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès. Durant l’esdeveniment vam poder conversar amb la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i el secretari de Justícia, Eusebi Capdepadrós, entre altres portaveus polítics.

 

Total Page Visits: 769 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEntrades Tour Tecnológico @aslan
Artículo siguienteAI & Big Data Congress ’22. INSCRIPCIONS OBERTES!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí