Obertes les al·legacions al projecte d’adaptació del Codi Tècnic de l’Edificació

1245

Termini de presentació d’al·legacions fins al 31 de juliol

El Ministeri de Foment ha publicat al seu apartat de Participació Pública el Projecte de Reial decret pel qual es modifica el RD 314/2006 de 17 de març, pel qual s’aprova el Codi Tècnic de l’Edificació (enllaç).
Amb aquesta modificació s’adapta el Codi Tècnic de l’Edificació al que es disposa en la Directiva 2010/31/UE d’eficiència energètica dels edificis, que estableix l’obligació de revisar i actualitzar els requisits mínims d’eficiència energètica periòdicament, a intervals no superiors a cinc anys amb la finalitat d’adaptar-los als avanços tècnics del sector de la construcció.
En aquesta revisió s’introdueixen modificacions en l’estructura de les exigències bàsiques per adaptar-les a la normativa europea, es revisen els valors mínims d’eficiència energètica que han de complir els edificis i s’actualitza la definició d’edifici de consum d’energia gairebé nul.
El termini per formular al·legacions finalitza el 31 de juliol. Les observacions sobre el contingut del projecte de Reial decret han de realitzar-se per correu electrònic a l’adreça arquitectura.modcte@fomento.es amb el format recollit en el següent formulari d’al·legacions.

Total Page Visits: 3700 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorProclamació Nova Junta COETTC 25 de Juliol de 2018
Artículo siguienteModificacions Fiscals aplicables al 2018

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí