Ajuts per la rehabilitació d’edificis per a l’any 2019

672

Ha sortit publica la Resolució TES/1530/2019, de 4 de juny, per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública competitiva i no competitiva, de les subvencions per al foment i la rehabilitació d’edificis de tipologia residencial per a l’any 2019.

Es destinen a la rehabilitació dels elements comuns dels edificis de tipologia residencial, amb la finalitat de fomentar la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat, la conservació i la millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat.

El termini per presentar sol·lictuds finalitza el 20 de setembre. Es poden presentar a les adreces de l’annex 2 de la resolució. L’import màxim inicial de la dotació pressupostària d’aquesta convocatòria és de 8.400.000 euros.

Total Page Visits: 738 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí