Conveni Advanced Factories i COETTC 2023

429

El COETTC torna a col·laborar un any més amb l’Advanced Factories.
La setena edició de Advanced Factories se celebrarà del 18 al 20 d’abril, i per primera vegada en el recinte Fira de Barcelona – Gran Via.

 

L’esdeveniment tecnològic referent en el sud d’Europa per a professionals del sector industrial, convoca a líders industrials a presentar els casos d’èxit, estratègies i models de gestió més capdavanters per a impulsar la competitivitat de la indústria.

 

Més de 380 signatures expositores presentaran totes les innovacions i últimes solucions vinculades a l’automatització industrial, la robòtica, la fabricació additiva, la visió artificial i totes tecnologies relacionades amb la Indústria 4.0 com la Intel·ligència Artificial, el bessó digital, l’analítica de dades, el IoT, el cloud o la ciberseguretat, experts industrials de sectors com l’aeronàutica, pharma, alimentació, electrònica, tèxtil, o ferroviari, entre altres.

 

El COETTC com a partner de l’esdeveniment vol convidar als seus col·legiats a assistir-hi. No t’ho pensis i demana la teva entrada gratuïta.

 

Tots els membres del COETTC estan convidats a enviar les seves propostes, idees i experiències en el camp de l’automatització i robòtica, analítica de dades, nous processos de fabricació, connectivitat i sistemes integrats de la producció. Especial importància tindran en aquesta pròxima edició de Advanced Factories 2023 temes relacionats amb la simbiosi industrial com els Objectius de Desenvolupament Sostenible, talent digital, operari connectat o sistemes d’estandardització i normatives.

 

Simultàniament se celebrarà l’AMT – Advanced Machine Tools, el nou esdeveniment referent per al sector de la màquina-eina, una nova fira dedicada a la indústria del metall i als fabricants i distribuïdors de màquina-eina

AMT – Advanced Machine Tools ocuparà un altre pavelló de Fira, i se celebrarà de manera biennal els anys imparells (2023, 2025, 2027…) per a no coincidir amb la Biennal de Bilbao.

 

Notícia relacionada

 

Conveni 2022Conveni 2023

 

Total Page Visits: 744 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorJornada formació ISACA BCN: Eixos transposició Directiva 2019/1937 “Directiva «Whistleblowers»”
Artículo siguienteLes I Olimpíades de Teleco sumen a Arduino com a patrocinador

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí