Aplicació de filtres a l’hipermapa de CEEE

834

L’hipermapa sobre certificats d’eficiència energètica d’edificis (CEEE) és una eina accessible des del Portal de Mapes de la Generalitat de Catalunya que permet consultar en temps real tots els CEEE registrats a Catalunya. l’objectiu és trobar un certificat segons la referència cadastral i l’adreça postal i també permet navegar pel mapa per tenir una visió global de les certificacions realitzades i la seva qualificació. A més, de localitzar els certificats disponibles per a habitatges, edificis i sector terciari.
Per facilitar l’ús de l’eina, l’ICAEN posa a disposició un breu manual per guiar l’usuari a l’hora d’aplicar filtres que permeten acotar la cerca en funció d’uns criteris seleccionats previament.

Hipermapa

Total Page Visits: 936 - Today Page Visits: 1

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here