Justificació de la contribució solar tèrmica d’ACS amb bomba de calor aerotèrmica en les CE

1334

Donada l’evolució de la normativa els darrers anys i la recent publicació de normatives UNE-EN relacionades amb les bombes de calor, la DGEMiSI s’ha actualitzat la nota del març 2016 amb data de juliol de 2018.
Per aquest motiu i davant de les preguntes freqüents sobre aquest tema l’Institut Català d’Energia ha publicat també un document per explicar la justificació tècnica d’aquesta substitució.
El document ofereix un seguit de consideracions necessàries per a l’acceptació de les bombes de calor activades elèctricament com a substitució d’altres energies renovables, així com consideracions sobre el rendiment estacional, el càlcul de demanda d’aigua calenta sanitària (ACS), el càlcul d’energia primària no renovable del sistema de referència, el càlcul d’emissions, i el càlcul de la demanda energètica i el consum energètic mensual de calefacció.

Document (recull exemples, normativa i documents de referència)

Total Page Visits: 1418 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorAplicació de filtres a l’hipermapa de CEEE
Artículo siguienteInformació de tramitacions a través de Telegram

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí