Taller pràctic PRESENCIAL. Certificació Energètica amb Cypetherm HE Plus

68

El proper 8 de febrer, Cype impartirà un taller pràctic i presencial del CYPETHERM HE Plus, una aplicació gratuïta concebuda per a la justificació normativa del CTE DB HE1 Limitació de la demanda energètica, del CTE DB HE 0 Limitació del consum energètic, del CTE DB HE 4 Contribució mínima d´energia renovable per cobrir la demanda d’aigua calenta sanitària i per al càlcul de la certificació de l’eficiència energètica mitjançant un model de l’edifici per a simulació energètica calculat amb EnergyPlus

 

És necessari que cada alumne assisteixi amb l’ordinador portàtil personal i el programari instal·lat per poder seguir i realitzar la pràctica.

 

Quan: 8 de febrer de 2023 | de 10.00 a 13.00 h
On: CYPE Catalunya. Carrer Almogàvers 66, 4B. Barcelona

 

Registre a la jornada 

 

Total Page Visits: 276 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí