VII Congrés ISACA Barcelona

1220

El pròxim 23 d’octubre se celebrarà el VII Congrés ISACA Barcelona orientat als professionals de les tecnologies de la informació sota el lema Tecnologies Disruptives i Privadesa en una Societat Digital”. L’objectiu és permetre assignar un horitzó d’innovació i qualitat en aquest sector amb la participació de destacats professionals de diferents sectors especialitzats en l’ús i l’optimització de les TIC per donar una visió professional i eficaç sobre la seva importància per aconseguir-ho.
El COETTC dona suport a aquest esdeveniment i per aquest motiu, posem a la disposició dels nostres col·legiats 20 invitacions per assistir-hi, els interessats han d’omplir aquest FORMULARI. Entre els organitzadors d’aquesta cita tecnologica es troba Albert Lladó, el vicepresident del COETTC i vocal 3er Educació i Relacions amb Universitats d’ISACA.

PROGRAMA ISACA BARCELONA

VII Congrés ISACA Barcelona
Durant la jornada, a partir de les diferents ponències sobre el sector, s’informarà d’innovacions, coneixements i idees que ajudin i permetin als interessats en la utilització de les TIC, ser competitius en un àmbit en constant canvi i en què anticipar-se a les noves oportunitats i mantenir-se al capdavant pot ser determinant per aconseguir l’èxit.
ISACA Barcelona és una entitat sense ànim de lucre reconeguda internacionalment com a líder d’opinió en la comunitat professional i acadèmica sobre la gobernança, la seguretat, l’auditoria i els riscos de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Total Page Visits: 1721 - Today Page Visits: 1
Artículo anterior1er Techne Fòrum 2018 a Fira Reus
Artículo siguienteXV Trobada d’Història de la Ciència i de la Tècnica

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí